Argila

Argila

March 11, 2012   ·   0 Comments

Efecte adverse
Argila nu are nici un efect secundar, deci nu poate face nici un rau. Ca orice cura naturala, poate provoca o aparenta deteriorare a starii generale a organismului in prima faza (7-10 zile), ca urmare a eliminarii toxinelor din organism. Daca in primele zile de tratament urina si scaunul vor prezenta modificari (miros urat, usoara constipatie sau diaree, urina cu sediment, tulbure si inchisa la culoare), nu trebuie sa se intrerupa tratamentul! Atunci se elimina toxinele si organismul se purifica, urmand ca dupa aceasta perioada sa inceapa faza de vindecare. In timpul curei de argila exista doua restrictii alimentare: sa nu se consume grasimi animale, respectiv carne de porc grasa, untura, slanina (se poate consuma carne macra de orice fel, unt, margarina, lactate); sa nu se consume alcool.
-argila nu are incarcare radioactiva si poate fi destinata consumului uman.

Contraindicatii
aceste remedii nu trebuie utilizate in cazurile de
-hernie, de
-constipatie severa,
-in cazul femeilor insarcinate sau
-al celor aflate in perioada menstruatiei.
-ocluzie intestinala,
-constipatie cronica,
-hernie,
-tratament cu parafina (contra constipatiei) sau cu ulei de ricin
-tratament cu raze X

Precautii
De asemenea, persoanele care consuma multe grasimi, uleiuri ar trebui sa manifeste precautie in a utiliza argila, pentru ca, in combinatie cu grasimile, aceasta poate provoca ocluzie intestinala.

La prepararea argilei se va folosi numai apa de izvor, de fantana sau apa plata, deoarece mineralele din argila sunt perfect echilibrate.

By

Tags: , , ,


Readers Comments (0)


You must be logged in to post a comment.